Reiki Tera-Mai

Het Tera-Mai™-healing systeem

Tera-Mai is de naam van een helingssysteem welke is gebaseerd op vier elementen, te weten: Aarde (Reiki), Vuur, Water en Lucht (Seichem). Kathleen Milner heeft het systeem zodanig gevuld dat er meerdere systemen in passen zoals, Reiki, Seichem, Egyptian Cartouche, Shamanic work, Cahokia.

Geschiedenis van Tera-Mai™

Het was rond 1938 dat mevrouw Hawayo Takata haar opleiding genoot aan de Reiki Kliniek van Dhr. Hayashi in Tokio.
Zij introduceerde Reiki in de Westerse wereld. Zij was de eerste vrouw die de “volledige” Reiki inwijding ontving.
Het was in die tijd echter een Oosterse traditie dat een deel van de kennis door de Leraar werd achtergehouden. Hoewel mevrouw Takata “volledig” was geïnitieerd in Reiki, kreeg ze toch niet alle kennis en symbolen en mantra’s.
De ontbrekende kennis en Symbolen konden dus niet worden doorgegeven. De basis van Tera Mai blijft de oorspronkelijke door Dhr. Usui herontdekte Reiki. Deze Reiki wordt doorgegeven door Masters die ook ingewijd zijn in de Reiki-lijn van Dhr. Usui, Dhr. Hayashi en mevrouw Takata.
Een van deze Masters is Kathleen Ann Milner (USA).
Zij komt uit de afstammingslijn van Iris Ishikuro een van de 22 Masters die door mevrouw Takata zijn ingewijd.
Buddha heeft, via Sai Baba, Kathleen Milner in 1991 de Master initiatie, de missende symbolen en de ontbrekende kennis gegeven. Zij heeft daarna vele mensen in deze nieuwe vorm van Reiki geïnitieerd en ook vele anderen, die reeds waren ingewijd in Reiki, herinitieert.
TM staat voor Trade Mark (handels merk) Zodat een ieder weet, dat als iemand een cursus in Tera-Mai™ reiki wilt doen, dit op de manier gaat zoals Kathleen Milner de initiaties doorgeeft.
Zodat men een zo volledig mogelijke initiatie en dus een sterke energie krijgt.
Wat is het verschil tussen de traditionele Reiki en de Tera-Mai™?

De Traditionele REIKI vorm is een zachte liefelijke energie die je helpt je blokkades op te ruimen op een manier die op dat moment bij je past. Je krijgt de juiste hoeveelheid lessen, verdriet en inzichten die je op dat moment kan en wilt hanteren. De Tera Mai Reiki is een zeer krachtige energie. Deze werkt op een hardere manier, veel intenser. Je kan het gevoel hebben dat je hele leven op zijn kop wordt gezet, dat alles tegelijk komt. Probeer zo goed mogelijk bij je basis te blijven en naar je intuïtie te luisteren. Daarom is het zo belangrijk dat je deze vorm van Energie in de eerste plaats voor Jezelf gebruikt, om eerst jezelf te helen. Dan pas kan je anderen op de juiste manier helpen. Tera-Mai™ Reiki en Seichem behoren tot het Tera-Mai™-healing systeem van Kathleen Milner.

Binnen dit systeem wordt gewerkt met energie vanuit de vier elementen: aarde (Reiki), water (Sophi-El), vuur (Sakara) en lucht (Angelic-light).

Tera-Mai™ Reiki/- Seichem zijn natuurlijke methoden van genezen waarbij met verschillende healing-technieken wordt gewerkt.

Door een healing komt het genezingsproces op gang: het zelfhelend vermogen wordt geactiveerd. Zowel Reiki als Seichem werken door op zowel het lichamelijke, geestelijke, emotionele als spirituele vlak en zijn daarom geschikt voor het behandelen van een grote verscheidenheid van klachten. De energie gaat hierbij altijd eerst naar die gebieden die de energie het hardst nodig hebben en zij zorgt voor versterking en uitbreiding van de eigen energie. Ook heeft de energie een reinigende en ontgiftende werking waardoor je lichaam zich ontdoet van afvalstoffenmethoden van genezen waarbij met verschillende healing-technieken wordt gewerkt.

Reiki en Seichem brengen lichaam en geest weer in balans en geven een gevoel van gezondheid en zelfbewustzijn.

Het Tera-Mai™-healing systeem gaat verder dan het verhelpen van de symptomen en werkt aan de oorzaak van de klacht of ziekte!

Hiernaast wordt het persoonlijke groei- en ontwikkelingsproces gestimuleerd en inzichtelijker.
Je kunt Tera-Mai™ Reiki / – Seichem gebruiken voor jezelf en voor het behandelen van anderen.

De elementen van het Tera-Mai™-healing systeem

Reiki is verbonden met het element aarde. Zij voelt warm en koud aan, net als de oppervlakte van de planeet Aarde zelf. De energie maakt het je mogelijk je karma sneller uit te werken.

Sophi-El is verbonden met het element water. Zij is net als het water zelf zowel zacht als doortastend en voelt aan als golven van koele energie. Deze energie dringt diep door in het emotionele lichaam om de kern van een verstoring te vinden (oorzaak en gevolg). Daarnaast opent zij het hart, zodat je meer liefde kunt uitdragen en ontvangen. Sophi-El in combinatie met de andere stralen van heling brengt de personen die ermee behandeld wordt het gevoel van vreugde en de ervaring “ik verdien het om gelukkig te zijn”.

Sakara is verbonden met het element vuur. De energie voelt aan als kleine elektrische schokjes die door je handen gaan en werkt onder andere in de aura en reinigt de Chakra’s. Sakara brandt door blokkades en weerstanden in fysieke, mentale, emotionele en spirituele lichamen en transformeert deze energieën. Een energie die daarnaast zorgt voor een regenboog van beschermend licht die de aura omringt.

Angelic-light is verbonden met het element lucht. Hij bestaat uit twee stralen en is de energie uit de dimensie van de Kosmos (de Heilige Geest), de Engelen en het Hogere Zelf. De energie verhoogt de kracht van het gesproken woord, zodat je als heler beter kunt communiceren en samenwerken met de engelen/gidsen die de feitelijke heling verrichten. De effectiviteit van het Derde Oog en de Keel-Chakra worden aanzienlijk verhoogd. Door Angelic-light worden de andere elementen en de symbolen waarmee je werkt versterkt.

Voor meer informatie of het maken van afspraak zie:  Afspraak