Engelen Workshop

Workshop Engelen

Geloof in Engelen is duidelijk een persoonlijke keuze.

Zij wonen in het rijk van het onzichtbare.

Maar hun daden worden ervaren in de vorm van energie die zich fysiek manifesteert en zich uit als een levende realiteit. Er zijn veel andere verslagen van mensen die ons vertellen over hun persoonlijke ontmoetingen met Engelen en hoe zij geholpen werden. Sommige zijn wonderbaarlijk en uitzonderlijk, andere zijn eenvoudig en tonen aan hoe gemakkelijk Engelen in ons leven kunnen verschijnen als we openstaan voor hun liefde, wijsheid en leiding.

 Wat gaat er gebeuren?

 Engelen Workshop I

 Tijdens deze workshop wordt je afgestemd op de hogere trillingen van de Engelen. Je krijgt ook de afstemming in de orde van Melchizedek. De Hart-Chakra wordt geopend waardoor liefdevolle energie door kan stromen. Het openen van de Hart-Chakra kan gepaard gaan met het loskomen van oud zeer of blokkades die opgeheven worden waardoor de energie gaat stromen. Je krijgt een handleiding uitgereikt waarin oefeningen staan hoe met de Engelen te werken en dit oefenen we tijdens de workshop met elkaar.

 Engelen Workshop II

 Om deze workshop te kunnen volgen moet je eerst deel I hebben gevolgd.

Je wordt afgestemd op het Violette Vuur en de Engelen van het Violette Vuur en je leert met deze energie te werken.

We oefenen met elkaar ook het gebruik van je Engelen Vleugels waardoor wonderen je deel kunnen worden. Door het oefenen, wordt de bewustwording dat de hogere trillingen (lees Engelen) altijd bij je zijn nog sterker.

Uiteraard krijg je hier ook een handleiding bij die als naslagwerk kan dienen zodat je ook thuis er mee aan de slag kunt.

 Engelen Workshop III

  Na workshop 1 + 2.

In de Engelen workshop deel III worden de Engelen uitgenodigd om je te helen en wordt er een 3e oog inwijding gedaan in samen werking met de Engelen, waardoor je intuïtieve vermogens zoals zien, weten, voelen, horen en ruiken mogelijk worden versterkt. waarbij geleerd wordt hoe je de symbolen echt kunt gebruiken in plaats van dat het alleen maar een kaart is, zodat je vervolgens zelf met het boek verder kunt die bij de kaartenset hoort. Deze set moet voor de workshop zelf aangeschaft worden. Werken met Engelen kaarten heeft altijd iets bijzonders, daar je vaak antwoord krijgt op datgene wat er precies op dat moment in je leven speelt.

 Wat kan er gebeuren tijdens en na de workshop.

Naarmate je meer werkt met de Engelen, zullen je inzichten versterken en krijg je meer ervaringen.

 De workshop duren van 9.30 tot 15.00 uur.

Incl. Koffie, Thee en een eenvoudige lunch