Reiki centrum Schollevaar

BehandReiki

Reiki-behandeling


praktijk
De behandelingen duren een half uur tot twee uur, en kunnen je helpen bij o.a. lichamelijke kwalen, vermoeidheid en emotionele instabiliteit. Je hoeft niet "ziek" te zijn om voor behandeling in aanmerking te komen. Juist de onderbewuste en vaak onderdrukte psychische drempels en blokkades zijn vaak de oorzaak van lichamelijke (of psychische) klachten. De uitwerking van de energie is daardoor bij ieder individu ťn bij iedere behandeling weer anders. De energie komt namelijk altijd daar terecht waar je haar op dat moment nodig hebt. Dit kan variŽren van simpelweg tot rust komen tot pijnverlichting of het losmaken en/of verwerken van emotionele problemen.

Een behandeling in de praktijk

De duur van de behandeling is nogal variabel omdat de behandelaar nimmer weet hoe een behandeling zal gaan verlopen. De energie 'wijst zichzelf de weg' en laat zich daarbij niet indammen door een tijdsplanning. De behandelaar begint vrijwel altijd met een kort gesprek om een nauwkeurig beeld te krijgen van het probleem. Na de behandeling is het in alle gevallen nuttig om even na te bespreken en eventuele observaties (van beide kanten!) door te nemen. De grootste variabele factor is natuurlijk de behandeling zelf. De behandelaar werkt vanuit intuÔtie de handposities door die tijdens die behandeling nodig zijn. Hoeveel handposities dat zijn en hoe lang ze aangehouden moeten worden kan iedere keer weer anders zijn.

Voor het gemak van zowel behandelaar als behandelde worden de sessies altijd (tenzij onmogelijk voor de behandelde) op de behandeltafel uitgevoerd. Dit is een ligbank in tafelmodel waarbij de behandelaar goed rechtop kan staan tijdens de sessie. Bij reiki is geen contact met de blote huid nodig en het is aan te raden soepele, niet knellende kleding te dragen.

Deze sessies worden altijd individueel uitgevoerd (tenzij door de cliŽnt anders gewenst).

Voor wie

Iedereen met (al dan niet chronische) lichamelijke/psychische problemen, iedereen die een moment van diepe ontspanning wil ervaren, iedereen die kennis wil maken met Reiki.

Kosten

€ 50,00 per behandeling, duur circa 1.5 uur.

Afspraak

Een afspraak maken kunt u via het  formulier of telefonisch tel: 0618138539